IMA LAREN SUSHI & POKé BOWL

Recentebeoordeling


5 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IMA Laren Sushi & Poké Bowl. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:44 Bezorging was prima, zelfs eerder dan de aangegeven tijd. Sushi was top!
29 sep 2022 om 8:04 Bestel hier vaak! Altijd goed en op tijd, ook met afhalen. Dame van IMA zelf vind ik ook super netjes!
28 sep 2022 om 21:25 Heerlijke sushi. Stopt om 19u bezorgd conform verzoek.
24 sep 2022 om 19:45 Beste in de buurt. Smaakt altijd lekker vers. Heeft me weer goed gesmaakt. Vriendelijke bezorger.
20 sep 2022 om 22:24 Lekker!
11 sep 2022 om 10:42 Heerlijk verse sushi!
8 sep 2022 om 22:55 Lekkerste sushi van het Gooi Sashimi zoals alleen zij kunnen. Vers en zeer hoge kwaliteit!
6 sep 2022 om 19:55 Uitstekend!
6 sep 2022 om 9:30 De sushi hier is echt heel slecht. De zeewier vellen lijken wel van karton, je krijgt het bijna niet kapot met je tanden. Vis is compleet kleur- en smaakloos. Nou hebben we als Nederlanders al slechte sushi, maar dit spant de kroon. Gelijk klaar mee.
5 sep 2022 om 19:37 Smakelijke sushi, snelle bezorging. Ik vind persoonlijk de nori wel iets te taai, kwaliteit hiervan zou verbetering kunnen gebruiken. Verder heerlijk.